20-vjeçarja lidhet me shokun 60-vjeçar të babait, ja çka thotë për lidhjen (Video)

Leah Senibaldi, një studente 20-vjeçare ka mbrojtur marrëdhënien me një 60-vjeçar, që është edhe shoku i babait të saj.
Vajza nga Tennessee të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, u takua me 60-vjeçarin Ress Benson tre vite më parë, ndërsa thotë se tërheqja mes tyre ka qenë e menjëhershme shtype rekl,am dhe shiko videon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*