Befason 40 vjeçarja: Për 76 mijë euro blini e….. (Video)

Për 76 mijë euro mund të blini një shtëpi dhe një grua. Ky ka qenë njoftimi i pazakontë që i indonezianeje në meidat lokale.

Wina Lia, pronarja e një vile, ka nxjerrë shtëpinë e saj në shitje duke thënë se pronari do të marrë edhe atë për grua.
40 vjeçarja deklaron madje se kjo gjë është tërësisht ligjore.

Wina ka bërë tashmë një numër intervistash televizive pas lajmeve të publikuara, duke thënë se ishteprej kohësh në kërkim kliujko ne rejk,lam per videon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*