Elvanës i ndodh ajo që s’pritej!Ja çfarë bëjnë fansat e saj në Instagram (Video)

Kanë kaluar më shumë se dy muaj nga ngjarja e bujshme në ish-bllok .

Nga 1 milion e 200 mijë ndjekës që sa vinin dhe rriteshin, habia ndodhi! Tani Elvana ka 100 mijë ndjekës më pak! Pra, 1 milion e 100 mijë ‘followers’. Por me siguri kjo ka ndodhur se nuk ka qënë fare aktive në Instagram pas ngjarjes e bujshme në ish-bllok dhe jo për faktin se u përfshi në të klijkkoo ne rej,kllllamm per videon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*