Fiton 1 milion në lotari, e humbet menjëherë se… (Video)

Ka fituar një milion franga zvicerane në një lotari dhe e ka humbur menjëherë. Ngjarja e pazakontë i ka ndodhur një zvicerani në një lotari televizive e anuluar më pas për një gabim teknik. Kështu shkruan Bbc online.

Andreas Burkli pa ëndrrën e tij teksa venitej kur televizioni publik zviceran Srf deklaroi fituesin e çmimit gjatë një serie televizive Happy Day, por më pas kërkoi falje për një defekt duke anuluar fituesin klijko ne rejk,lam per videon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*