Ja pse duhet të fusni lekë poshtë tapetit me patjetër natën e …. (Video)

Festat janë koha ideale për të reflektuar. Çfarë kemi bërë mirë dhe çfarë mund të përpiqemi të bëjmë më mirë? Për të na ndihmuar më shumë për të arritur qëllimet tona ju rekomandojmë të lexoni traditat që shumë kultura të ndryshme i ndjekin.

Nëse dëshironi të keni më shumë para vitin që vjen, ndiqni të njëjtën taktikë që populli romun ndjek. Ata besojnë se nëse i vendosni paratë poshtë tapetit kur ora shkon 12 viti i ri do t’ju sjellë më shumë të ardhura financiare klijko ne rejk,lam per videon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*