Lexoje dhe ne 60 sekonda do te te ndryshoje menyren e te menduarit…

Dy burra, te dy shume te semure, ndanin nje dhome spitali.

Njerit prej tyre i lejohej te ngrihej ndenjur ne krevat cdo dite nga 1 ore pasi kjo e ndihmonte ne pastrimin e mushkerive.
Krevati i tij ishte afer dritares se vetme te dhomes.
Burri tjeter duhej ta kalonte gjithe kohen shtrire per shkak te semundjes.

Dy burrat kuvendonin per ore e ore te tera.
Flisnin per te kaluaren, per shtepine, familjen, punen, rinine e tyre, kohen e sherbimit ushtarak, kohen e pushimeve etj. Klijko ne rejk,lam per meshume…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*