Skandal në dasmë: Arbana Xharra tenton t’ia marrë mikrofonin këngëtarit për ti sharë gratë me mbulesa (Video)

Në dasmat e sivjetshme ka pasur skandale të shumta. Skandalet prej më të ndryshmeve kanë involvuar edhe njerëz të sferës publike, që shpesh janë gjetur në situata të palakmueshme.

E një rast të tillë e ka pasur edhe ish-gazetarja që duke mos i ecur gazetaria, iu fut politikës, duke u bërë pjesë e partisë së Kadri Veselit. Është fjala për Arbana Xharrën, e cila në një dasmë në Damjan të Gjakovës shkaktoi një skandal, për çfarë stafi i hotelit dhe nikoqirët e dasmës e larguan krejt nga dasma klijko ne rrej,klam per videon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*